S šestimi nasveti do unikatnega poročnega videa

Vsak je že slišal različne zgodbe o bodočih nevestah, ki skoraj prestopijo rob živčnega zloma v času priprav na poroko ali kar med poroko. Zahvaljujoč se resničnostnim šovom na temo poroke, so neveste tudi dobile popolnoma novo poimenovanje: Bridezilla. Naloga dobrega snemalca je ujeti vse pomembne trenutke in ohranjati mirno kri, da se bodo v končnem videoposnetku nizali vseli dogodki, brez kakršnihkoli živčnih izpadov.

V članku smo zbrali 6 pomembnih stvari, ki poročno snemanje spremenijo v uspešen posel:

1. Kvalitetna oprema

Pomembna je visoka resolucija in dobra odzivnost vaših kamer, kvalitetni mikrofoni, napredna snemalna oprema (npr. kvadrokopter), itd.

2. Izkušnje

Angažirajte prijatelje, sorodnike, sodelavce, če je treba in snemajte vsa srečanja. Šele nato se osredotočite na poročno snemanje.

3. Ustvarite soliden izdelek

Šele, ko imate soliden izdelek za pokazati, lahko razmišljate o svojem podjetju.

4. Dobra predstavitev

Prvi vtis je najpomembnejši. Ko se prvič srečate s stranko, predstavite sebe in svoje podjetje, kot že dobro uveljavljeno podjetje na trgu.

5. Tržite se

Strategije trženja se neprestano spreminjajo. Obiskujte razne delavnice in konference, da boste vedno na tekočem s strategijami, ki so najprimernejše za posel, ki nudi poročno snemanje. Naučili se boste predvsem v katero vrsto oglaševanja je vredno vlagati denar.

6. Cena

Vsi začnejo z minimalno ceno, nato pa se le-ta z izkušnjami začne zviševati. Poskrbite, da bo z vašo ceno rasla tudi kakovost vaših produktov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja