Pri najemu vključen tudi servis tiskalnika

Tiskalniki so nepogrešljiva oprema vsake pisarne. Ker je na trgu njihova ponudba zelo široka in raznolika, je pametno dobro razmisliti, preden se odločimo za nakup. Že v postopku nakupa je treba razmisliti, da bo verjetno tekom uporabe naprave potreben servis tiskalnika oziroma da bo treba napravo nadgraditi, če/ko bo zastarala. Ker so tiskalniki lahko precej draga investicija, mora imeti podjetje na razpolago zadostno količino finančnih sredstev, da si lahko privošči res kakovostne naprave. Vendar pa tudi v primeru, če zadostne količine finančnih sredstev zaenkrat še nima, obstaja rešitev.

Vse več posameznikov in pravnih oseb se odloča za najem tiskalnika, pri čemer je servis tiskalnika, njegova morebitna nadgradnja in ostalo vključeno v samo ceno. Gre za to, da se lahko odločite za izjemno kakovostno napravo, vendar pa se izognete začetni investiciji in za napravo plačujete fiksni mesečni znesek.

Najem tiskalnika in novonastala podjetja

Predvsem za novonastala podjetja je odločitev za najem tiskalnika lahko odlična rešitev. Taka podjetja namreč še nimajo zaloge finančnih sredstev. Vse prihodke, ki jih dobijo, želijo investirali v rast dejavnosti in v sam proces. Po drugi strani pa se zavedajo, da potrebujejo visokokakovosten tiskalnik, ki jim bo omogočal brezhibno tiskanje. Vsem se nam je že kdaj zgodilo, da smo kupili eno najnovejših tehnoloških naprav v nekem času, vendar pa je zaradi izjemnega napredka tehnologije, ta naprava kmalu zastarala. To se vam pri najemu tiskalnika ne more zgoditi, saj so vam ponudniki na voljo za vse morebitne nadgradnje, ki so potrebne. Vse to ter morebitni servis tiskalnika izvedejo brezplačno, saj je to že vključeno v ceno.

Po drugi strani pa je v primeru najema naprave enostavno tudi zamenjati tiskalnik z drugim. Tako lahko v primeru, ko ugotovite, da ste izbrali napačno napravo, ki vam ne pokriva vseh potreb po tiskanju, tiskalnik enostavno zamenjate z drugim, ki se vam zdi v nekem trenutku boljši. Na tak način odločitev za tiskalnik ni tako usodna, kot je to pri nakupu. Enostavno lahko odmislite vse skrbi, ki bi jih sicer imeli s tiskalniki v podjetju in se posvetite svoji osnovni dejavnosti. Za posodobitve in servis tiskalnika bodo že poskrbeli drugi.