Kako ugodno najeti zmogljiv pisarniški tiskalnik?

Za vašo pisarno lahko pri izbranem ponudniku najamete zmogljiv in hiter pisarniški tiskalnik. Najem tehnologije nudi velike prihranke, saj je v ceno fiksno mesečne najemnine zajeta tako uporaba naprave v novejšem modelu kot dodatne brezplačne storitve, kot je servisna in tehnična podpora ter kartuše s tonerji.

To pomeni, da vam ne bo potrebno kupovati dragih kartuš ter plačevati dragih servisnih storitev. Optiprint poskrbi tudi za namestitev opreme, pri čemer delavci povežejo in namestijo tako strojno kot programsko opremo. Če se nepričakovano na printerju pojavi napaka, pa lahko pokličete tehnično podporo, ki bo še v istem delovnem dnevu poslala serviserje na teren.

Pisarniški tiskalnik lahko brezplačno preizkusite

Če še niste povsem prepričani, katero napravo izbrati, lahko izkoristite možnost in v tridesetih dneh brezplačno preizkusite printer in njegovo delovanje. Tako se boste seznanili z vsemi funkcijami, ki jih ponuja in kasneje lažje določili, kateri paket potrebujete, zato da bo tiskanje čim bolj stroškovno učinkovito in kakovostno. Če poleg tiskanja potrebujete še skeniranje in fotokopiranje pa lahko naročite neobvezujoč brezplačni preizkus tudi za multifunkcijsko napravo.

Naročilo paketa za pisarniški tiskalnik

Pri naročanju storitev se lahko odločite tudi za najem več različnih printerjev za pisarno, ki jih lahko postavite na različne lokacije. To je še posebej ugodna rešitev, če na dnevni ravni natisnete veliko dokumentov. Pri izbiri paketa pa je pomembno upoštevati uporabo funkcij in hitrost tiskanja. Izberete lahko tudi paket, ki vključuje klasični printer za črno belo tiskanje ali pa barvni printer. Pakete pa lahko prilagodite po meri, pri čemer v cenovno ugoden paket vključite le tisto, kar potrebujete.

Analiza mesečnega printanja določa ceno

Standardizirani paketi za pisarniški tiskalnik imajo že določeno ceno. Lahko pa izberete tudi pakete po meri. To pomeni, da je cena prilagojena vašim potrebam. Optiprint opravi natančno analizo mesečnega tiskanja v vaši pisarni in tako določi, koliko izpisov potrebujete na mesec. Poudariti pa je potrebno, da ponudnik zaradi razvoja lastne tehnologije izpisovanja črnila na papir izenačuje ceno barvnega in črno belega tiskanja, zato ni razlike v ceni v tem segmentu.