Barvni tiskalnik v ugodnem mesečnem najemu

Hitro in kakovostno tiskanje ni bilo še nikoli tako ugodno in brezskrbno kot z najemom tehnologije. Barvni tiskalnik v mesečnem najemu pri izbranem ponudniku nudi številne prednosti za uporabnike. Med njimi je tudi izdatno znižanje stroškov tiskanja in prilagajanje potrebam po printanju v pisarni.

Z najemom printerja ali več njih lahko podjetje optimizira in kontrolira stroške in prihrani na času, saj ponudnik poskrbi za potrebno število črno belih ali barvnih izpisov ter za delovanje strojne in programske opreme z brezplačnimi servisi. Podjetju prav tako ni potrebno kupovati kartuš s tonerjem, saj je ta material vključen v ceno.

Barvni tiskalnik v novejših modelih

Slabost nakupa printerja je v tem, da mora podjetje na vsakih nekaj let ali po potrebi nadgrajevati tehnologijo, saj starejši modeli postanejo pri printanju počasnejši, prav tako pa se lahko začno pojavljati vse bolj pogoste okvare. Tako mora podjetje na svoje stroške popravljati strojno opremo ali pa zamenjati star model printerja z novim.

Če pa podjetje printer najame, tedaj ponudnik storitve poskrbi, da so na voljo najnovejši modeli, ki zagotavljajo optimalno hitrost tiskanja in kakovostno izpisovanje na papir. V brezplačnem obdobju preizkusa tehnologije lahko podjetje preizkusi funkcije določenega modela printerja in se nato odloči za kateri drug model, ki nudi na primer še skeniranje in obojestransko tiskanje.

Nakup kartuše za barvni tiskalnik

Velik strošek pri uporabi lastne tehnologije za tiskanje predstavlja nakup kartuše. Stroški na mesečni ravni se še bolj povečujejo, če so pisarne večje in zato več ljudi uporablja naprave. Prav tako se stroški nakupa kartuš povečujejo na bolj obremenjenih delovnih mestih, kjer na dnevni ravni natisnejo več sto dokumentov.

Z mesečnim najemom barvnega printerja ali drugih naprav, kot so multifunkcijske naprave, pa podjetju ni potrebno več skrbeti za kupovanje kartuš in ustvarjanje zalog. Ponudnik Optiprint je tudi razvil posebno tehnologijo izpisovanja črnila na papir. Posledica tega je, da kartuš ni potrebno menjavati.

Paketi za printanje in določanje cene za najem

Pri najemu printerja ali multifunkcijske naprave so cene določene fiksno, kar pomeni, da je strošek vsak mesec enak. To podjetju omogoča optimalen nadzor nad stroški, pri čemer je tudi lažje predvideti mesečne stroške.

Cena pa se določi glede na to, koliko črno belih in barvnih izpisov podjetje ustvari na mesečni ravni. Zato tiste pisarne, ki ne tiskajo veliko, prihranijo denar z znižano ceno za najem. Podjetje pa si lahko stroške za najeti barvni tiskalnik zniža tudi s prilagojenimi paketi po meri.