Normirani s.p. – ugoden e računovodski program za račune

E računovodski program za račune, ki deluje na oblaku oziroma preko oddaljenega strežnika ponudnika storitve, je prilagojen potrebam podjetij. Sistem za vodenje poslovnih knjig je mogoče prilagoditi potrebam posameznega podjetja, glede na to, kakšne računovodske storitve potrebuje oziroma v kakšnem obsegu.

Enostavno knjigovodstvo na spletu lahko vodijo tudi normiranci, pri čemer je mesečni paket mnogo cenejši od paketov za zahtevnejše uporabnike, saj poslovanje zajema mnogo manj knjiženja. Normirani s.p. se lahko preko sistema poveže tudi z izbranim računovodskim servisom. Preko leta lahko podjetnik sam vnaša prejete in izdane račune ter vodi evidenco osnovnih sredstev.

Brezplačni preizkus spletnega programa za račune

Funkcije, ki jih nudi e računovodstvo, lahko podjetnik najprej preizkusi in se šele nato odloči za najem mesečnega paketa. Pri tem se oseba lahko enostavno registrira preko spletnega obrazca z navedbo osnovnih podatkov. Temu sledi aktivacija računa uporabnika. Ob vstopu v sistem podjetnik vnese določene podatke o normiranem s.p. Ob zaključku registracije pa novi uporabnik že lahko prične s preizkusom sistema za e računovodenje in vodenje knjig za prejete in izdane račune.

E program za račune – prednosti za normirani s.p.

Knjigovodski sistem v oblaku nudi številne prednosti za normirance. Sistem odlikuje enostavna uporaba in hiter pričetek dela, pri čemer lahko podjetnik do spletnega programa lahko z geslom dostopa kadarkoli in od kjerkoli. Tako lahko v vsakem trenutku preveri podatke o poslovanju. Na voljo pa je tudi brezplačna povezava z mobilno aplikacijo.

Prednost uporabe e računovodstva za normirane samostojne podjetnike je tudi v tem, da je mogoče sistem povezati z računovodskim servisom, kar podjetniku olajšuje delo. Minimax ponudnik storitve pa normirancu nudi tudi brezplačno podporo, ne glede na zaplet ali vsebino vprašanja.

Knjigovodski program za račune – ponudba za normirance

Ponudnik storitve nudi posebno ponudbo za normirani s.p., pri čemer je cena paketa za mesečni najema zelo ugodna, saj gre za enostavnejše poslovanje. Podjetnik lahko v računovodskem sistemu na oblaku izdaja negotovinske, gotovinske in elektronske račune ter vnaša oziroma vodi evidenco potnih nalogov.

E program za račune in vodenje enostavnih poslovnih knjig za normirani s.p. omogoča podjetniku, da v njem vodi zaloge in osnovna sredstva. V knjigovodskem sistemu lahko normiranec obračunava mesečne prispevke in uvaža oziroma izvaža plačilne naloge. Pri tem se vsi podatki pravočasno posodabljajo, zato da so obračuni prispevkov pravilni. Program pa omogoča tudi izvedbo zaključnega računa, kar lahko opravi računovodja.